In de vacaturebank vindt u al allerlei vrijwilligersvacatures van organisaties.

Zoekt u vrijwilligers?
Organisaties kunnen hun vacatures gratis plaatsen op de vacaturebank. Bent u op zoek naar vrijwilligers? Klik dan hier om uw vacature te plaatsen en kies voor 'Ik vraag hulp voor mijn organisatie'.
Nadat uw vacature is goedgekeurd door een medewerker van de helpdesk, wordt deze zichtbaar op de vacaturebank. Na drie maanden krijgt u automatisch een mail met de vraag of u de vacature wilt verlengen of wilt verwijderen. Zo blijft het aanbod op de vacaturebank actueel.
Als bezoekers van de webiste belangstelling hebben voor uw vacature kunnen zij dit kenbaar maken door hun contactgegevens in te vullen. Deze krijgt u via een automatisch systeem gemaild. Het is vervolgens de bedoeling dat u zelf contact opneemt met de potentiele vrijwilliger voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Zoek je vrijwilligerswerk?
Je kunt op de vacaturebank tientallen vacatures vinden van organisasties in Zuidplas die op zoek zijn naar vrijwilligers. Spreekt een vacature je aan en wil je meer informatie of wil je meteen vrijwilliger worden? Klik dan op de knop "Meer informatie". Na het invullen van je contactgegevens worden deze doorgestuurd naar de contactpersoon van de organisatie. Deze neemt vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Heb je na een week nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact op met de helpdesk: 06-14763409.