Openstaande hulpvragen

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Welzijn Zuidplas

  Maak jij mijn straatje schoon?

  Welzijn Zuidplas

  Een 82 jarige mevrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel is op zoek naar een vrijwilliger die haar kan helpen bij het schoonmaken (onkruid verwijderen) van haar straatje. Er is gras tussen de gras tussen de tegels gegroeid, wat ze niet zelf kan verwijderen. Mevr. kan dat dit meer zelf vanwege haar lichamelijke klachten. Ze probeert het onkruid met azijn te verwijderen, maar dat blijkt niet effectief te zijn. Wil jij een middagje helpen bij mevr. om haar straatje schoon te krijgen? Het is fijn als je zelf gereedschap meeneemt, want dat heeft mevr. niet meer zelf. Een kleine vergoeding is mogelijk.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Welzijn Zuidplas

  Er op uit

  Welzijn Zuidplas

  Stichting Kernkracht zoekt een Maatje voor Marieke. Zij is 38 jaar en woont in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ze zou met een Maatje (vrouw) graag de stad ingaan, ergens iets gaan drinken en een goed gesprek hebben. Marieke heeft twee katten en een vogel. Ze krijgt les in tekenen en mozaïek. We zijn op zoek naar iemand die goed kan luisteren, een open houding heeft en hart heeft voor kwetsbare mensen. Als er een klik is, kun je veel voldoening hebben van het contact. Kun jij twee keer per maand wat tijd vrijmaken om met Marieke iets leuks te ondernemen? Meld je dan aan als maatje!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hulp bij verven

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Voor een mevrouw die net in Nieuwerkerk is komen wonen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die haar kan helpen bij het sauzen van twee muren in de woonkamer.Vanwege lichamelijke klachten is mevr. niet in staat dit zelf te doen. Haar netwerk helpt haar bij veel van de klussen die nog moeten gebeuren, maar voor het sauzen van de muren heeft ze nog niemand kunnen vinden. Het zou fijn zijn als iemand haar hierbij kan helpen zodat de muren gesausd zijn voordat ze de woning ingericht heeft. Op dit moment heeft ze niet de beschikking over financiele middelen om hiervoor een betaalde kracht in te zetten.Heb jij de komende weken misschien een paar uurtjes tijd om mevr. te helpen bij het sauzen van de muren? Mevr. zou hier erg bij geholpen zijn 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Moordrecht

  Speel jij graag een 'quatre mains'?

  Moordrecht

  Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een muzikale vrijwilliger die eens in de twee weken een 'quatre mains' wil spelen met een 76 jarige mevrouw uit Moordrecht.Mevr. is erg muzikaal en speelt meerdere instrumenten. Af en toe samen een quatre mains spelen zou haar leven ontzettend opleuken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer