Openstaande hulpvragen

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Moordrecht

  Wandelenmaatje gezocht

  Moordrecht

  Voor een 84 jarige vrouw uit Moordrecht zijn we op zoek naar een vrijwilliger die eenmaal per twee weken een rondje met haar gaat wandelen. Mevr. gebruikt buitenshuis een rolstoel en moet dus geduwd worden. Mevr. heeft een dochter en een zoon die haar regelmatig bezoeken en soms ook met haar wandelen. Maar mevrouw zou het fijn vinden als ze wat vaker naar buiten kon.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Bezorg jij deze meneer een gezellig uurtje?

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Voor een 79 jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we op zoek naar een maatje. De wereld van dhr. is erg klein geworden door zijn lichamelijke beperkingen. Hij is hierdoor afhankelijk van een rollator en een rolstoel (voor buiten). Dhr. zou het leuk vinden als iemand hem eens in de twee weken een bezoekje zou brengen om samen te babbelen of om een klein wandelingetje met de rolstoel te maken als het weer het toelaat. Dhr. houdt erg van Rock & Rol muziek (jaren 50). Dhr. heeft twee volwassenen kinderen die hem regelmatig bezoeken. Maar zij kunnen niet meer doen dan ze nu al doen. Vind u/jij het leuk om deze meneer een bezoekje te brengen? Reageer dan op deze oproep!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  Wie vindt het leuk om samen te gaan vissen?

  Zuidplas

  Voor een 54 jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we op zoek  naar een maatje die een of twee keer per maand samen met hem in de buurt wil gaan vissen. Dhr. is halfzijdig verlamd en verplaatst zich door middel van een scootmobiel. Hij kan helaas hierdoor niet meer alleen gaan vissen. Hij zoekt daarom iemand die, net als hij, van vissen houdt en hem wil helpen met het aas aan de hengel te doen etc. Dhr. heeft zelf een hengel en een visvergunning voor 2 personen. Verder is dhr. ook geinteresseeerd in voetbal en autoraces dus er valt naast het vissen genoeg met elkaar te delen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  Een bezoekje zou fijn zijn

  Zuidplas

  Voor een oudere man uit Zevenhuizen zijn we op zoek naar een gezellig maatje. Dhr. is door zijn lichamelijke klachten slecht ter been en hierdoor het laatste half jaar niet buiten de deur geweest.  Zijn vrouw, die hem verzorgt, kan hierdoor momenteel weinig van huis. Ter ondersteuning van de mantelzorger zoeken we een vrijwilliger die dhr. een of twee keer per maand wil bezoeken voor een praatje, een bakje koffie en misschieen een spelletje.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer