Openstaande hulpvragen

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hulp in de tuin

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Voor een mevrouw, 55 jaar uit Nieuwerkerk vragen we hulp voor de tuin aan. Bijv. 1x in de 6 weken een paar uurtjes helpen zou al heel fijn zijn. Heel graag zou er in de lente/zomerperiode extra hulp welkom zijn om vooral in de voortuin onkruid te wieden, overwoekerende planten te snoeien en misschien te ondersteunen bij het planten van nieuwe planten. Ten gevolge van hersenletsel is het onderhouden van de tuin een moeilijke opgaaf geworden.  Mw heeft een voortuin die een stukje aan de zijkant om het huis verder loopt. In de achtertuin is het vooral onkruid tussen de stenen weghalen die steeds terug komen. Mw behoudt wel graag de eigen regie en zal ook samen met u in de tuin aanwezig willen zijn. Het bukken en fysieke wieden en schoffelen zijn een grote opgaaf, mw is snel zeer vermoeid. Mw woont samen met haar man, welke door zijn handicap niet in staat is te helpen. Mw is zijn mantelzorger. Contact loopt via de begeleidster van mw.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hulp bij dingen ophangen

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  We zijn op zoek  naar een handige vrijwilliger die een mevr. van 37 jaar kan helpen bij het ophangen/verhangen van een aantal kastjes. Mevr. is alleenstaande moeder  van twee jonge kinderen en is recent vanuit het AZC in Nieuwerkerk komen wonen. Haar netwerk is heel erg beperkt en ondersteunt haar waar mogelijk. Dus wat extra hulp is welkom. Ben jij die helpende hand die ze nodig heeft? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hulp bij vloer leggen

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Ik begeleid sinds kort een vluchtelinge uit Iran. Zij is alleenstaande moeder en heeft 2 kinderen. Sinds vorige week heeft ze een appartement in Nieuwerkerk toegewezen gekregen. Het is een 4-kamer appartement en er moet van alles worden gedaan (behangen, verven, sauzen etc.) en er moet ook laminaat worden gelegd. Op dit moment moet er van alles worden gekocht voor het klussen.Ze heeft een heel klein netwerk wat haar zoveel mogelijk helpt. Volgende week gaat ze verhuizen en het zou fijn zijn als de woning dan woon-klaar is. Wie helpt haar met het leggen van laminaat?Mevr. spreekt redelijk Nederlands, dus dat is handig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer