Openstaande hulpvragen

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zuidplas

  (wandel)maatje gezoch

  Zuidplas

  Voor een meneer uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we op zoek naar een maatje. Meneer is chronisch ziek. Deze veranderingen maakt dat hij er minder op uit gaat en minder onderneemt. Meneer heeft weinig contacten waar hij op terug kan vallen en blijft daardoor veel binnen,  terwijl bewegen juist goed voor hem is.We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor hem die af en toe met hem naar buiten kan, voor een boodschap, een wandeling of een afspraak ergens naartoe.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  Ben jij een levensgenieter met levenservaring?

  Zuidplas

  Voor een levenslustige, gezellige man van 95 jaar, ben ik op zoek naar een mannelijke vrijwilliger met ook veel levenservaring die het leuk vindt om met meneer samen koffie te drinken. Meneer is slecht mobiel maar met hulpmiddelen kan hij wel mee om op stap te gaan. Meneer houdt van water, misschien een spelletje. Hij heeft interessante verhalen om te delen.Meneer woont bij zijn dochter en heeft naast haar en zijn achterkleinkinderen, alleen contact met de thuiszorgmedewerkers. Om ook dochter wat te ontlasten staat hij open voor een maatje. Eerst voor op de koffie maar later misschien ook om er op uit te gaan.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  Wie brengt ons tuinafval naar de stort

  Zuidplas

  Wij hebben tuinafval in de tuin wat naar de vuilstort moet (met name snoeiafval). Wij hebben geen auto, dus kunnen het groenafval niet wegbrengen. Wij hebben geen familie of sociale contacten die ons hierbij kunnen helpen. We zouden erg blij zij met iemand die ons kan helpen het tuinafval te vervoeren. Uiteraard betalen wij de kosten voor benzine. Afvalpas is aanwezig.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  Houd je van wandelen of fietsen?

  Zuidplas

  En ben je geinteresseerd in muziek, theater of politiek? Dan ben jij misschien het perfecte maatje voor een 66 jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel! Dhr. is op zoek naar een vrijwilliger (man/vrouw) die algemene kennis heeft over b.v. theater, muziek, politiek en op de hoogte is van de alledaagse gebeurtenissen en ongeveer een uurtje per week met hem gaat wandelen of fietsen. Dhr. is na een herseninfarct enigszins beperkt in het zelfstandig ondernemen van activiteiten. Om de mantelzorger te ontasten en het netwerk van dhr. te vergroten zijn we op zoek naar een actief maatje met een brede interesse.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zuidplas

  WIl jij me helpen met de boodschappen?

  Zuidplas

  Voor een 85 jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn we op zoek naar een vrijwilliger die een keer per week met haar boodschappen doet. Voorheen kreeg ze hierbij hulp van een buurvrouw, maar die kan haar helaas hiermee niet meer helpen. Je kunt zelf met mevrouw afstemmen op welke dag je dit doet. Mevrouw heeft geen netwerk waar ze op terug kan vallen en is dus op hulp van een vrijwilliger aangewezen. Mevr. woont dichtbij het winkelcentrum. Maakt gebruik van een rollator en is hadhorend.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer