Een gezellige lunch voor kinderen

Werk jij graag met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op ieder gezicht een glimlach tijdens de lunchtijd. We ontzorgen scholen en ouders door goed georganiseerde tussenschoolse opvang met rust, regelmaat en leuke activiteiten voor de kinderen.


Wie zijn wij:
Vind je het ook zo belangrijk dat jouw kind het naar zijn zin heeft tijdens het overblijven? En dat hij of zij de tijd krijgt om rustig de boterhammen op te eten? Dan zijn wij op zoek naar jou! DeTafelVan is een stichting die de tussenschoolse opvang (TSO) verzorgt in samenwerking met de school. Wij zijn gespecialiseerd in pedagogische begeleiding van kinderen. En dat kunnen we niet alleen. Wij werken met vrijwilligers die de kinderen ontvangen, helpen tijdens het eten en zorgen voor een gezellige tijd tijdens de middagpauze.


Wie zoeken wij:
We hebben jou nodig!
Voor scholen in de omgeving zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. En waarde hechten aan professionele begeleiding tijdens de tussenschoolse opvang. Want je doet het niet alleen. Je wordt begeleid door een pedagogisch geschoolde beroepskracht. Hij of zij is het aanspreekpunt voor jou, de school en de ouders.


Samen zorgen we ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben tijdens de tussenschoolse opvang.


Wat bieden wij:
- begeleiding door een pedagogisch geschoolde beroepskracht
-
Natuurlijk zorgen we voor een passende vergoeding volgens de wettelijke regels van de Belastingdienst.


Interesse?
Kies dan voor de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw contactgegevens wordt er zo spoedig mogelijk contact opngeomen voor het verstrekken van meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek.

Organisatiegegevens:

Stichting DeTafelVan
Spoorhaven 10-18
2651AV Berkel en RodenrijsAndere vacatures van deze organisatie: