Heb jij oog en oor voor duurzaam en wil je meedenken en doen?

Heb jij oog en oor voor Duurzaam en tijd om mee te denken en te doen?


Wie zijn wij:
Stichting Duurzaamheidsplatform Zuidplas, is een bewoners initiatief met als doel de gemeente gevraagd en ongevraagd advies te geven en sparingpartner wil zijn voor vraagstukken over duurzaam. Het platform bestaat uit vrijwilligers, burgers en ondernemers, die eens in de 8 weken samenkomen.
De vrijwilligers houden zich individueel of in werkgroepen bezig met vragen die leven bij hen en de bewoners van Zuidplas met betrekking tot duurzaamheid. 


Wie zoeken wij:
Wij zoeken een enthousiaste medebewoner die zich ook in wil zetten op het bestuurlijk niveau van de stichting. Het bestuur komt, naast de reguliere ontmoetingen met alle platform-leden, 2 a 3 x per jaar samen om de voortgang en financiële zaken vast te stellen. Ook horen we graag je mening en zijn nieuwsgierig naar je inbreng over andere duurzaamheid vraagstukken.


Wat is de meerwaarde?
Je word deelnemer aan het platform.
Gezamenlijk met jou wil het platform zorgdragen dat de gemeente Zuidplas een voorbeeld gemeente kan zijn inzake duurzaam en zeker niet achter gaat lopen bij collega gemeenten.


Wat bieden wij:
Het platform is een verzamelplaats van goede ideeën over duurzaam.  Je word deel van een groeiend aantal enthousiaste vrijwilligers en je kunt met je inbreng het verschil maken.


 


Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger? 
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Organisatiegegevens:

Duurzaamheidsplatform Zuidplas
p/a Wijde Wormer 159
2905TZ Capelle aan den IJssel