Vacaturebank

Vacaturebank: wat kun je doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 82 items in de Vacaturebank

 • Zuidplas

  Meehelpen mensen uit ontwikkelingslanden een beter bestaan te geven?

  Zuidplas

  Wereldwinkel Nieuwerkerk

  De Wereldwinkel Nieuwerkerk ad IJssel is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Functieomschrijving: • De voorzitter geeft leiding aan het bestuur en vertegenwoordigd de stichting naar buiten; • De voorzitter zit de medewerkersvergadering voor en neemt deel aan één of meerdere werkgroepen van de stichting; • De voorzitter neemt deel aan vergaderingen van de winkeliersvereniging en de regiobijeenkomsten van Wereldwinkels. Voel je welkom bij onze enthousiaste groep medewerkers, die zich samen met jou inzetten om mensen in de Derde Wereld een redelijk en menswaardig bestaan op te laten bouwen. Specifieke functie-eisen: • Heeft ervaring met leidinggeven aan een team; • Is een teamspeler • Heeft affiniteit met de Derde Wereld; • Heeft een netwerk binnen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel; • Maakt verbinding met andere partijen. Wat wordt u geboden? Een dynamische, betrokken organisatie, een mooie cadeauwinkel op een goede locatie met goede toekomstperspectieven. Werktijden: De vergaderingen vinden in de regel 's-avonds plaats en daarnaast zal bij activiteiten dit overdags plaatsvinden. Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Startdatum Per direct. Meer informatie? Spreekt deze vacature u aan? Kies dan voor de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met de Wereldwinkel.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Wij zoeken vrijwilligers met gouden handen

  Zuidplas

  de Zevenster

  Over De Zevenster De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, onze thuiszorgcliënten, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk ons zorgpersoneel. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Bent u reuze handig in kleine naai & verstelwerkzaamheden? Als vrijwilliger voor kleine naai en verstelwerkzaamheden helpt u mee om de kleding van de ouderen weer netjes te maken. Over de Zevenster Uw functie: Als vrijwilliger krijgt u van de medewerkers van de linnenkamer kleding van bewoners waar een knoopje aangemaakt moet worden of een zoom vastgezet kan worden. Wat verwachten we van u als vrijwilliger: U bent handig met naald en draad. Werktijden: In overleg met u 1 x per week 1 uur inzetbaar voor verstelwerkzaamheden. Wat bieden wij? Een open en collegiale sfeer. begeleiding, jaarlijks een feestavond, consumpties koffie/thee, verzekering. Wilt u meer informatie? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn de Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Bent u de gastvrouw/gastheer die wij zoeken?

  Zuidplas

  de Zevenster

  Heeft U affiniteit met ouderen? Is gastvrijheid iets wat van nature bij u past? Dan zijn wij op zoek naar U! Over De Zevenster: De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, onze thuiszorgcliënten, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk ons zorgpersoneel. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Uw functie: Als vrijwillige gastvrouw/heer in de centrale hal bent u een prettige verschijning voor bezoekers en bewoners die langskomen. U wijst indien nodig mensen de weg en bezorgd mensen die op bezoek komen een kopje koffie. Dankzij u voelen bezoekers en bewoners zich snel op hun gemak omdat ze door u snel op weg geholpen worden om de juiste persoon of de juiste locatie te vinden. Uw profiel: U heeft interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder, U kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands. Wanneer: Op de volgende tijdstippen hebben wij plaats voor een gastvrouw/heer: maandag t/m zondag: 9.30 – 12.00 uur maandag t/m zondag: 13.00 – 16.00 uur bij bijzondere gelegenheden: van 18.45- 21.30 uur Wij staan open voor 1 tot meer dagdelen per week! Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijks feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten?Kies dan voor de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen de Zevenster
  Lees meer
 • Zuidplas

  Vrijwilliger gezocht voor de dagverzorging

  Zuidplas

  de Zevenster

  Heeft u affiniteit met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar u. De Dagverzorging is een voorziening van de Zevenster die ouderen ondersteund in zo lang mogelijk thuis wonen. Het bieden van activiteiten, afleiding, structuur en andere sociale contacten kunnen ervoor zorgen dat  ouderen hierdoor langer thuis kunnen wonen. Soms door ontlasting van de mantelzorgers, maar ook door het tegengaan van vereenzaming en het doen van activiteiten waarbij hersenen en lichaam geactiveerd worden. De ouderen kunnen op grond van een indicatie 1 tot 3 dagen komen. Uw functie: Samen met de medewerker Welzijn zorg je voor een gezellige ochtend voor de ouderen. Gezamenlijk de krant lezen en/of individueel met iemand iets doen. Alles kan en wordt in overleg met elkaar gedaan. Inspelen op wat de individuele bewoner nodig heeft staat centraal! Uw profiel - U heeft interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder; - U kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart; - U spreekt Nederlands. Wanneer Maandagochtend. 9.30 – 13.00 uur Wij bieden u: Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen De Zevenster.  
  Lees meer
 • Zuidplas

  Vrijwilliger gezocht voor ondersteuning bij culturele activiteiten

  Zuidplas

  de Zevenster

  Maandelijks organiseren we een ontspanningsactiviteit voor onze bewoners. Dit kan zijn een optreden, of film zijn. Ze worden dan opgehaald van hun appartement en worden begeleid naar de zaal. De vrijwilligers helpen ook met het uitdelen van de consumpties. Als vrijwilliger bij het culturele programma binnen De Zevenster begeleidt en ondersteunt u bewoners naar activiteiten in het restaurant van De Zevenster. Uw functie: Samen met de andere vrijwilligers haalt u bewoners op van hun appartement, en begeleidt u hen naar het restaurant van de 7 ster. Daarnaast helpt u met het uitdelen van de consumpties. Na afloop van het optreden brengt u de bewoners terug naar hun appartement. Uw profiel: U bent in staat om een rolstoel te duwen, u heeft  interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart en vindt het leuk een bijdrage te leveren aan een gezellige avond voor de bewoners. Daarnaast is het van belang dat u Nederlands spreekt. Wanneer: 1x per maand op donderdag van 18.30 tot 22.00 uur Wij bieden u: Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijks feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen de Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Beautyvrijwilliger

  Zuidplas

  de Zevenster

  Als vrijwilliger van de activiteit, zorgt u er ,samen met een medewerker Welzijn, voor dat de bewoners van De Zevenster kunnen ontspannen door hen te helpen met de verzorging van gezicht, (hand)nagels en eventueel fohnen van haar. U helpt mee met consumpties en brengt na afloop bewoners terug. Werktijden: 1 x per maand op te overleggen tijdstip De organisatie vraagt: Nederlandssprekend, zelfstandigheid. Affiniteit met ouderen. Een luisterend oor, inlevend vermogen en warm hart, affiniteit met uiterlijke verzorging. Ervaring met massage is gewenst! De organisatie biedt: Een open en collegiale sfeer met beroepskrachten. Inwerkperiode, begeleiding, koffie/thee en verzekering. Wilt u meer informatie? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen de Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Groene vingers?

  Zuidplas

  de Zevenster

  Heeft U affiniteit met tuinieren en interesse in alles wat groeit en bloeit? Dan zijn wij op zoek naar u.Als vrijwilliger werkt u samen met bewoners en collega vrijwilligers van de 7-ster aan diverse klusjes in de tuin. Met elkaar willen wij een tuingroep vormen. Het genieten van de bewoners staat voorop in de activiteit! Uw functie Samen met de bewoners en collega vrijwilligers de bloembakken op de diverse terrassen en balkons van planten voorzien en nalopen en in overleg met de hovenier stukken van de tuin bewerken. Uw profiel U houdt van tuinieren, U kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands. Bereid om in teamverband te werken. Wanneer Tijdstip: in overleg Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen de Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Keukenprinsessen of - prinsen gezocht.

  Zuidplas

  de Zevenster

  Als vrijwilliger/mantelzorger kookt u voor 8 bewoners een heerlijke maaltijd en betrekt en begeleidt daar bewoners bij die het leuk vinden samen te koken. Uw functie Houdt U van de gezelligheid van samen koken en eten. Wij wel! Bij de ouderenwoningen koken we elke dag vers. Met behulp van een vrijwilliger/mantelzorger kunnen we nog beter onze bewoners erbij betrekken. Uw profiel U vindt het leuk een lekker en gezonde maaltijd te koken voor onze bewoners. U bent 20 jaar of ouder U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands. Wanneer Dag in overleg, tijdstip: 16.30 -19.00 uur. Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten? Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coördinator Welzijn binnen de Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Klusjes vrijwilliger met een sociaal hart!

  Zuidplas

  de Zevenster

  Weet u als geen ander wat het is om lekker iets met je handen te maken? Heeft u affiniteit met grote en kleine klussen? Als vrijwilliger werkt u samen met bewoners en collega vrijwilligers van de 7 ster die het leuk vinden om te klussen en lekker te rommelen in de schuur/werkplaats. Met elkaar willen wij een klusgroep vormen. Uw functie Wij hebben ouderen die het ook heerlijk vinden om te klussen. Met elkaar willen we een klusgroep maken. Het doel is vooral lekker bezig zijn. Het resultaat staat niet voorop! Uw profiel U houdt van klusjes, U heeft interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder, U heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands. Wanneer Tijdstip: in overleg Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten?Klik dan op de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met Cora Heppe, coordinator Welzijn binnen De Zevenster.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Ben jij onze nieuwe coördinator voor de Vrijwillige Thuishulp in Zevenhuizen?

  Zuidplas

  NPV Vrijwillige Thuishulp

  Ben jij onze nieuwe coördinator voor de Vrijwillige Thuishulp in Zevenhuizen? Wie zoeken wij? We zoeken iemand die: -Woonachtig en enigszins bekend is met de situatie in Zevenhuizen. -zelf kerkelijk meelevend is -beschikt over goede contactuele eigenschappen -goed om kan gaan met mensen die verschillen in ontwikkeling, sociale-of kerkelijke achtergrond. Wat ga je doen? Je komt in een team van 9 andere coördinatoren die met elkaar proberen om voor elke nieuwe zorgvraag een passende vrijwilliger te zoeken en zo nodig te begeleiden. Er is regelmatig een gezamenlijke coördinatorvergadering en daarnaast kan je altijd met je medecoördinator overleggen. Wat bieden wij? - Je wordt ingewerkt door één van de coördinatoren. - Je kunt gratis deelnemen aan de trainingnen die vanuit de NPV of vanuit het Vrijwililgers Informatie Punt worden aangeboden. - Één keer per jaar wordt er een uitje georganiseerd voor de vrijwilligers. - Daarnaast krijg je een vast bedrag per jaar en per uur een vrijwilligersvergoeding. Meer informatie? Wilt u meer informatie over deze vacature? Kies dan voor de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met de contactpersoon van de organisatie.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Houdt u van koffie en een praatje?

  Zuidplas

  de Zevenster

  Bent u een koffieliefhebber en houdt u van een spelletje en/of een praatje? Dan zijn wij op zoek naar u! Wat gaat u doen? Als vrijwilliger bezoekt u een bewoner en drinkt samen een kopje koffie of thee maakt een praatje of een wandeling in de tuin. Inspelen op de wensen van de individuele bewoner staat centraal Uw functie Samen bespreken wat op dat moment de wens is van de bewoner en samen een gezellige ochtend of middag door brengen. Uw profiel Heeft u interesse in ouderen en bent 20 jaar of ouder, u kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. Spreekt u Nederlands. Wanneer Tijdstip: in overleg 1 keer per week Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijkse feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten?Kies dan voor de keuzeknop "Meer Informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met de contactpersoon van de organisatie.
  Lees meer
 • Zuidplas

  Houdt u van fietsen én van ouderen??

  Zuidplas

  de Zevenster

  Houdt u ook van fietsen? Dan weet u welk plezier u een oudere doet om samen een rondje te rijden! Als fietsvrijwilliger zorgt u ervoor dat een oudere weer kan genieten van de buitenlucht en van wat lichaamsbeweging. Heerlijk samen genieten van de omgeving op de duofiets met trapondersteuning! Uw functie Als fietsvrijwilliger wordt je een fietsmaatje van een bewoner van de Zevenster. In onderling overleg bespreken we wanneer en hoe vaak je met elkaar kan fietsen. U kunt na reservering van de duofiets de fiets ophalen en met de bewoners/ oudere een stukje fietsen. Na afloop brengt u de bewoners weer terug naar de kamer. Uw profiel U bent in staat om met een duofiets te fietsen op de openbare weg/ fietspas. U heeft interesse in ouderen, kan een luisterend oor bieden, heeft een inlevend vermogen en een warm hart. U spreekt Nederlands. Wanneer In overleg. Het liefst 1,5 uur per week. Wij bieden u Een open en collegiale sfeer, begeleiding, jaarlijks feestavond, consumpties koffie/thee en een verzekering. Meer weten?Kies dan voor de keuzeknop "Meer Informatie". Na het invullen van uw gegevens wordt u in contact gebracht met de contactpersoon van de organisatie.  
  Lees meer