Vacaturebank

Vacaturebank: wat kun je doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Bezoeken/ Wandelen

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Voor een vrouw, 48 jaar zoeken we een maatje om wekelijks of om de week leuke dingen mee te doen, zoals wandelen of koken of fietsen. Mw houdt ook van creatieve dingen zoals schilderen en sieraden maken. Ze is snel afgeleid, waardoor zij zaken niet zo snel afmaakt. Mw heeft veel meegemaakt. Zij heeft een psychische aandoening die stabiel is. Ze werkt halve dagen. Mevr. woont met haar vriend. Behalve haar vriend en haar moeder heeft ze weinig sociale contacten. Wil jij haar maatje zijn met wie ze leuke dingen kan doen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hulp bij vloer leggen

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Hallo, ik ben een alleenstaande moeder van 39 met een zoontje van 9en  heb hulp nodig bij het leggen van laminaat in mijn appartement (in de woonkamer, gang en keuken) in Nieuwerkerk.De afgelopen maanden heb ik zelf de muren gesausd en de deuren geverfd zodat onze woning er weer netjes uitziet. Helaas weet ik niet hoe ik laminaat moet leggen. Het zou heel fijn zijn als iemand mij hierbij kon helpen. Ik kan en wil zelf ook meehelpen, want ik zou graag leren hoe ik dit zelf kan doen. Omdat ik maar een klein inkomen heb, lukt het mij niet om een klusjesman in te huren.  Wie o wie wil mij helpen? We kunnen onderling afstemmen welke dag/tijd het beste uitkomt. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Nieuwerkerk aan den IJssel

  Wandelen/er op uit

  Nieuwerkerk aan den IJssel

  Ik, jongeman, 31 jaar, zoekt een maatje met wie ik samen in de weekenden kan wandelen en een vriendschapsband kan opbouwen. Mijn interesses zijn natuur, planten en dieren. Ik doe vrijwilligerswerk in een voedseltuin. Ik wil graag een netwerk opbouwen maar ik leg niet zo makkelijk contacten. Ik heb een auto en roken moet geen bezwaar zijn.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer