Help jij kinderen (weer) mee te laten doen?

Over Stichting Leergeld
Stichtinig Leergeld is een vrijwilligersorganisatie die kinderen helpt die in armoede moeten leven, onder het motto ‘Nu meedoen is straks meetellen!’
De stichting verstrekt geen geld, maar onder bepaalde voorwaarden goederen zoals bijvoorbeeld een fiets om op school te komen, laptop om de studie goed te kunnen volgen of sportkleding om mee te kunnen doen met sporten. We willen bereiken dat alle kinderen mee kunnen doen aan alle activiteiten op school ondanks de financiële situatie van de ouders. Want nu meedoen is straks meetellen. Zie www.leergeldijssel.nl.


Wij zoeken
Om dit goed te kunnen doen, zijn vrijwilligers onmisbaar. De stichting is daarom onder andere op zoek naar vrijwilligers die administratief werk op het kantoor willen verrichten.

Wat vragen wij?  • Positieve en enthousiaste instelling

  • Enige ervaring in administratieve processen

  • Goede beheersing Nederlandse taal

  • Beschikbaarheid van minimaal 1 á 2 dagdelen per week. Flexibel in te zetten.Wat bieden wij?  • Ondersteuning bij het aanleren van het systeem

  • Kleine vrijwilligersvergoeding.Interesse?
Kies dan voor de keuzeknop "Meer informatie". Na het invullen van uw contactgegevens wordt er zo spoedig mogelijk contact opngeomen voor het verstrekken van meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek.

Organisatiegegevens:

Leergeld Hollandsche IJssel
Meidoornveld 192
2906AH Capeele aanden IJsselAndere vacatures van deze organisatie: