Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE

Vier het leven! Vier het samen!

Wie zoeken wij:
Voor het versterken van ons team van 'Vier het leven' in programmagebied Capelle aan den IJssel zoeken wij:
Vrijwilliger die culturele activiteiten wil plannen en coördineren


Wat ga jij doen?
Ook al liggen de culturele activiteiten vanwege de lockdown nu nog volledig stil, hopen wij na de zomerperiode, eind derde of begin vierde kwartaal, weer voorzichtig aan uit te kunnen met onze ouderen. Om dit mogelijk te maken zoeken wij een vrijwilliger die samen met een andere vrijwilliger wil meehelpen met de opstart en het plannen en coördineren van de culturele activiteiten voor de ouderen in Capelle aan den IJssel en omgeving.
Hierbij moet je denken aan het maken van vrijwilligersplanningen en draaiboeken in ons systeem, kaarten bestellen bij de theaters en organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten. Deze vrijwilligersfunctie kost ongeveer 4 tot 6 uur per week en is flexibel in te delen.


Wat bieden wij jou?
• Heel veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening!
• Een enthousiast team van vrijwilligers met passie voor het mooie werk
• Ruimte voor eigen initiatief en inbreng
• Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen


Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een (online) introductietraining en basistrainingen die passen bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.


Waar staat Vier het Leven voor?
Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor 65-plussers die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen.
Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat jaarlijks ca. 35.000 ouderen onbezorgd erop uit kunnen gaan.


Kom je bij ons team?
Heb je affiniteit met ouderen, werk je systematisch en gestructureerd en lijkt het je een uitdaging om als team de culturele activiteiten voor ouderen in Capelle aan den IJssel en omgeving goed te laten verlopen? Dan is dit zeker een leuke vrijwilligersfunctie voor jou!Heb je interesse of meer vragen over deze vrijwilligersfunctie? Klik dan op de knop 'Meer informatie'

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE

Organisatiegegevens:

Vier het leven
Energieweg 8
1271ED HuizenAndere vacatures van deze organisatie: