VIP

In de gemeente Zuidplas zijn veel vrijwilligers actief: in zorginstellingen, in sportclubs, in het onderwijs, in kerken etc. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou onze gemeenschap er heel anders uitzien. Het VIP wil zoveel mogelijk inwoners enthousiast maken én houden voor vrijwilligerswerk.
Daarnaast biedt het VIP ook advies en ondersteuning aan (vrijwilligers)organisaties op het gebied van bijvoorbeeld vrijwilligersbeleid etc.

Voor de volgende zaken kunt u bij het VIP terecht:  

    Informatie & advies

    Promotie & waardering

    Training & deskundigheidsbevordering

    Vrijwilligersvacaturebankonline marktplaats (Inwoners voor elkaar)

Inwoners voor elkaar
Onderdeel van het VIP is een online omgeving op deze site: Inwoners voor elkaar. Mensen die willen helpen of juist een helpende hand nodig hebben, kunnen hier terecht. Inwoners kunnen zichzelf inschrijven en direct aangeven wat ze nodig hebben of leuk vinden om voor een ander te doen.

Contact
Het VIP is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur. Een mail sturen kan natuurlijk ook: vip@stzo.nl

Kom je liever een keer langs op kantoor? Maak dan een afspraak door te bellen naar Jolanda van der Maas (06-39882659) of Romana van Wensveen (06-14763414).